HR Talks

HR Talks är ett initiativ för de viktigaste HR-frågorna som driver transformation och tillväxt i svenskt näringsliv. Följ om temat intresserar även dig!

Följ Instagram för dagliga uppdateringar från HR Talks Lunchen och material från HR Talks Podden (släpps 1 oktober 2019).

HR Talks Podden

Sveriges HR-podd om transformation och tillväxt. Genom HR Talks Podden vill jag tillsammans med inbjudna gäster och experter, lyfta de HR-utmaningar som driver eller bromsar framgång, transformation och tillväxt och ge skarpa råd på hur vi bemöter dem. Idén bakom formatet är från insikter som jag fångat upp från svenska näringslivet – om hur HRs roll blivit allt mer avgörande för affären och den ständigt pågående transformationen i många företag, men vars status hålls tillbaka då det för ofta fortfarande förknippas med mjuka värden. HR måste få en ökat utrymme inom svenskt näringsliv för att tackla framtidens utmaningar helt enkelt. I podden utforskar och sprider vi kunskap och goda exempel på HR-frågorna som driver transformation och tillväxt.

Bland gästerna hittas HR-chefer, företagsledare och utvalda experter. Några av de namn som medverkar är Hélène Barnekow, VD på Microsoft Sverige, Katarina Roddar, HR-direktör på PwC Sverige, Cecilia Lundin, SVP Head of Group People and Brand på Telia Company, Lars Häggström, Head of Advisory på IMD Business School, Siri Wikander, Director of People Growth på Scandic Hotels och Nathalie Berthelius, Head of People & Culture på Wise Group.

Läs mer och se avsnitten på hrtalks.se

HR Talks Lunchen

Varje dag äter jag lunch med en ny person för att utforska och byta idéer om HR-frågorna som får Sveriges näringsliv att växa. Vi spanar om HR, tydliggör viktigaste HR-frågorna just nu och pratar HR-idéer. Vad är din bästa HR-idé? Luncherna summeras kortfattat och delas på LinkedIn och Instagram för att sprida inspiration och kunskap till dig som jobbar med HR eller är en HR-intresserad chef.

Vill du äta lunch med mig? Maila mig så hittar vi en tid.