Moderator

Med en väl beprövad metod hjälper jag er att hålla ihop en bra upplevelse både på scen och i publiken och i den stora salen såväl som det lilla seminarierummet. Behöver ni hjälp med att utveckla konceptet och programmet för ert event? Inga problem!

Om Tommie Cau som moderator

To moderate is an art. An art that Tommie masters. He is neutral and objective as a moderator and always very well prepared. Tommie creates a dear and nice environment and instead of complicating things – he keeps it simple. I find it to be super important that the moderator is focused, timely and keep at least three things at once – this I have experienced comes easy to Tommie.” – Katarina Berg, Global VP HR, Spotify

Få moderatorer förstår hur man lyfter fram talare och de som intervjuas på ett sätt som lyfter både dem och publiken. Tommie Cau gör det elegant och inte minst på Engelska vilket ännu färre bemästrar.” – Stefan Engeseth, VD, föreläsare och författare, DetectiveMarketing.com

Vi rekommenderar Tommie Cau som moderator och talare. Tommie har förmågan att känna in sin publik och skapa en bra kontakt. Han är entusiasmerande och inspirerade, dessutom mycket professionell vilket underlättar samarbete och kommunikation före, under och efter ett event.” – Ruth Sylwan, Projektledare Insight Events och Projektledare för Mötesplats HR 2017

Exempeluppdrag events, konferenser, seminarier

  • WorksSpace Sweden – utveckling och moderering av 2-dagars konferens kring morgondagens arbetsplats på uppdrag av Stockholmsmässan 2019 och 2020.
  • Mjärdevi Science Park – Koncept- och programutveckling samt moderering av Future Talent Day 2020, heldag med föreläsningar och workshops, för scaleups.
  • EdTech Sweden – utveckling och moderering av program för HR på uppdrag av Stockholmsmässan 2016, 2017, 2018.
  • HR Goes Digital – utveckling och moderering av heldag för HR om digitaliseringen på uppdrag av Edge HR 2017, 2o18 och 2019.
  • Agile People Sweden – moderering av heldag om agilt ledarskap och HR på uppdrag av Agile People 2014, 2015, 2017
  • ActiWay – utveckling och moderering av seminarieturné om att maxa hälsan och stärka arbetsgivarvarumärket 2017 och 2019.
  • Baloo Learning – utveckling och moderering av rundabordssamtal kring ständigt lärande organisationer, på uppdrag av Ping Pong och Baloo Learning 2018-2019.
  • Mötesplats HR – moderering av halvdag om stress och psykosocial ohälsa på uppdrag av Insight Events.
  • Jeeves – moderering av kick-off och personalkonferens samt stor kundkonferens för affärssystembolaget Jeeves.
  • Sime HR Summit – utveckling och moderering av Sveriges första internetkonferens för HR-chefer 2012-2016

Läs gärna mitt blogginlägg 5 tumregler som moderator.

Moderering av Agile People Sweden 2017

Hjälper er utveckla eventet

För olika kunder har jag de senaste åren utvecklat och modererat olika events med fokus på kunskap, inspiration och nätverkande. Min specialitet som moderator är ämnen inom HR, Employer Branding & talangkommunikation, digital HR och entreprenörskap.

Tommie har stöttat oss i utvecklingen av vår årliga heldagskonferens ”Äntligen måndag”. Hans uppdrag var att utveckla konceptet till en mer interaktiv dag, där talare och föreläsare interagerar med varandra, moderator och deltagare. Han har gjort ett mycket bra arbete och förnyat upplägget för dagen, vilket vi kommer att kunna ta med oss till kommande år. Tommie var även moderator för dagen. Han deltog i förberedelsen kring varje programpunkt och hade kontakt med samtliga talare och föreläsare, vilket gjorde att allt innehåll låg i linje med dagens syfte och alla talare var väl förberedda. Tommie är kunnig, engagerad och ärligt intresserad av arbetsplatskultur, vilket gav extra driv under hela dagen.” – Maria Grudén, VD, Great Place to Work Institute Sweden.

När vi på Edge HR ville skapa ett nytt event om digital framkant och behövde en moderator – blev vårt naturliga val att vända oss till Tommie Cau. Tommie var med att planerade och uvecklade vårt HR-event HR goes Digital som genomfördes våren 2017. Det blev en riktig succe’ på en konkurrensutsatt marknad. Tommie bidrog med nya insikter, tips och råd om hur man skapar ett proffsigt event. Tommie är sant proffs som är engagerad från första projektmötet och ger mycket inspiration. Det var fantastiskt roligt att jobba med Tommie. Jag ger Tommie mina allra bästa rekommendationer och ser fram emot att samarbeta med Tommie igen framöver!” – Helene Weberyd, Edge HR.

Utveckling och moderering av HR Goes Digital 2018.


IMG_3794

Moderering av Employer Branding Movers & Shakers

photo 3[1]

Moderering av Agile People Sweden 2015


Äntligen måndag Annika Ahnlund bild på mig nedkortad

Moderering av Äntligen Måndag på uppdrag av Great Place to Work

Kingsley HR 14

Moderering av Sime HR Summit 2014

img_1450

Moderering av Sime HR Summit 2015

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>