Om Tommie Cau

Biografi

Tommie Cau är People, Brand och Business Advisor som i 15 år hjälpt andra att se möjligheterna de själva inte ser. Han driver sedan 2017 affärsutvecklingsbyrån Cau & Co, är grundare av podden HR Talks och föreläser, modererar och faciliterar flitigt. Han har en bakgrund som bl.a. Country Manager på globala employer brandingföretaget Universum, Senior Consultant inom kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson och Vice President Marketing & Comnunications på omdömestjänsten Careereye.

Tommie är en sann förändringsledare som med sin unika talang för att leda samtal som leder till utveckling har attraherat kunder som Ericsson, Sandvik och The L’Oréal Group mfl.

Tommie har i över 10 år drivit frågan om Future of Work. Han har bl.a. skrivit boken State of Mind at Work och varit en stark kraft i utvecklingen av koncept som Sime HR, Epicenter Stockholm och WorkSpace Sweden.

Mer om Tommies bakgrund på Linkedin.

Kontakta Tommie enklast genom att skicka ett mail.

Om Cau & Co

Cau & Co är affärsutvecklingsbyrån som hjälper företag och människor att bli framgångsrika i morgondagens arbetsliv, genom rådgivning, inspiration och förändringsledning. Med stort hjärta, mot och lång erfarenhet utvecklar vi kunder till att göra mer av det som utvecklar dem.

Läs mer om vad vi erbjuder på www.caucompany.com.

Tommies professionella rykte

Med briljant skärpa, stort mod och ett påtagligt entreprenörstänkande inspirerar Tommie och ser de möjligheter som inte andra ser. 

”Tommie har en stark drivkraft, är en sann entreprenörssjäl och levererar alltid snabbt med hög kvalitet. Han är genuint engagerad och kreativ vid affärsutveckling och hans mod, drivkraft och glädje inspirerar alla han möter. Tommie har ett skarpt intellekt, en positiv envishet och brinner för sina idéer. Han får saker att hända och är övertygande i sina kundkontakter – han är en självmotiverande och självstartande idégenerator med en bred och hög kompetens.

Tommie har en kraftfull målmedvetenhet och tro på att saker kan genomföras och han levererar resultat.

Tommie är lyhörd för kundens behov – han är orädd, förtroendeingivande och testar gärna nya idéer och möjligheter. Han har en hög ambitionsnivå, är analytisk och inspirerar genom att verkligen leva som han lär. Genom sitt intresse för medmänniskor inspirerar han och är totalt närvarande i affärsmöten. Han kan vara briljant skärpt och har en förmåga att ”röra om i grytan” och förändra. Allt det Tommie gör känns väl genomtänkt, han har en aptit på livet och vill hela tiden utvecklas. Han inspirerar som talare och öppnar ofta upp för intressanta dialoger.”

Baserat på summering och analys av svar från kollegor och kunder i samarbete med Per Frykman och Karin Sandin på Ditt Professionella Rykte

Ladda ned Tommies Reputation Resumé här.

Pressbilder

Ladda ned Tommie Cau porträtt 4 MB

Ladda ned Tommie Cau porträtt 9 MB

Ladda ned Tommie Cau helbild högupplöst 25 MB