Om Tommie Cau

Biografi

Tommie Cau driver affärsbyrån Cau & Co, som hjälper ledare och B2B varumärken inom HR att bli och förbli relevanta. Han har i 15 år arbetat med affärsutveckling och kommunikation för HR, bl.a. som marknadschef på omdömestjänsten Careereye, seniorkonsult på kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarssons digitalbyrå Comprend och som landschef på Universum. Tommie är även grundare och värd för HR Talks Podden, medförfattare till State of Mind at Work och en uppskattad föreläsare och moderator.

Besök Tommies Linkedin för en heltäckande profil. Vill du komma i kontakt? Skicka ett mail.

Tommies professionella rykte

Med briljant skärpa, stort mod och ett påtagligt entreprenörstänkande inspirerar Tommie och ser de möjligheter som inte andra ser. 

”Tommie har en stark drivkraft, är en sann entreprenörssjäl och levererar alltid snabbt med hög kvalitet. Han är genuint engagerad och kreativ vid affärsutveckling och hans mod, drivkraft och glädje inspirerar alla han möter. Tommie har ett skarpt intellekt, en positiv envishet och brinner för sina idéer. Han får saker att hända och är övertygande i sina kundkontakter – han är en självmotiverande och självstartande idégenerator med en bred och hög kompetens.

Tommie har en kraftfull målmedvetenhet och tro på att saker kan genomföras och han levererar resultat.

Tommie är lyhörd för kundens behov – han är orädd, förtroendeingivande och testar gärna nya idéer och möjligheter. Han har en hög ambitionsnivå, är analytisk och inspirerar genom att verkligen leva som han lär. Genom sitt intresse för medmänniskor inspirerar han och är totalt närvarande i affärsmöten. Han kan vara briljant skärpt och har en förmåga att ”röra om i grytan” och förändra. Allt det Tommie gör känns väl genomtänkt, han har en aptit på livet och vill hela tiden utvecklas. Han inspirerar som talare och öppnar ofta upp för intressanta dialoger.”

Sammanställningen baseras på svar från kollegor och kunder i oktober 2012. Detta har analyserats av Per Frykman och Karin Sandin påDitt Professionella Rykte

Ladda ned Tommies Reputation Resumé här.

Cau & Co

Idag driver jag byrån Cau & Co där jag agerar konsult, rådgivare och affärsutvecklare. Cau & Co arbetar även genom ett nätverk av seniora strateger och doers inom digitalisering, kommunikation och HR, med en sak gemensamt: identifiera möjligheter och driva handfast förändring tillsammans med duktiga människor.

Utvalda uppdrag inkluderar bland andra:

  • Interim Group Head of Sales & Marketing för talangnätverket Nova
  • Interim Head of Marketing för digitala hälsoföretaget ActiWay
  • Interim Head of Digital för internetkonferensen Sime
  • Rådgivare till Ping Pong AB / Baloo
  • Rådgivare till Sodexo Norden i utvecklingen av Weekli.io
  • Employer branding och rekryteringsprojekt åt bl.a. Volvo Cars Mobility och Sandvik CODE/Allting
  • Analys och HR-program för Sandvik

Läs mer på caucompany.com.

Se även uppdrag som moderator och föreläsare.

Vid förfrågningar vänligen skicka ett mail.

Pressbilder

Ladda ned Tommie Cau porträtt 4 MB

Ladda ned Tommie Cau porträtt 9 MB

Ladda ned Tommie Cau helbild högupplöst 25 MB