Ses vi i Oslo den 25 februari?

Skärmavbild 2015-01-19 kl. 18.50.26
Den 25 februari går Agile People Norway 2015 av stapeln i Oslo. Under parrollen ”invent & enjoy” utforskar deltagarna under en heldag receptet bakom den framtida organisationen, om hur vi skapar organisationerna som engagerar och inspirerar och hur ledare skapar och leder i kreativa miljöer.

Så är du i Oslo den 25  februari och vill lyssna på mig, Bjarte Bogsnas, Jurgen AppeloCarl Vikman med flera – välkommen! Mer information och anmälan sker här.

Själv deltar jag i paneldiskussioner och speed talar om employer branding och hur vi engagerar talanger och medarbetare digitalt. Konkurrensen om de bästa talangerna är knivskarp i de flesta branscher, många medarbetare stannar allt kortare tid och framtidens organisation kräver nya färdigheter och attityder än den gamla. Digitala strategier och kanaler växer snabbt i betydelse för att både locka och engagera talanger. Om detta ska jag prata mer den 25 februari.

Vi ses i Oslo.

Detta var mina highlights efter Agile People Sweden 2014: The Future organisation is custom-made.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>