Snitslad bana för talangfrågorna i Almedalen

bild44_stor_2010

Är du också i Almedalen och intresserad av ledarskap, HR och jakten på talanger? Kika gärna på min egen snitslade bana för att hänga med i talangfrågorna som diskuteras i Almedalen. Schemat är för mån-ons vilka är de dagar jag själv är på plats för att både delta på seminarier och träffa inspirerande människor för informella samtal om kommunikation och HR.

Är du inte i Almedalen? En del seminarier streamas på nätet, klicka på rubrikerna i programmet så kommer du till eventsidorna. På min twitter @tommiecau delar jag så klart även med mig i mån av tid.

Hämta snitslade programmet här.

Det finns mycket att utforska, lycka till.

Extra välkommen till lunchseminariet ”Talangjakten i den digitala världen” kl. 11.30 på onsdag. Det blir en rolig, spännande och givande djupdykning.

Lästips: Ska du till Almedalen 2015? Läs om vår satsning på HR frågorna i Almedalen och vilka seminarier jag deltar i här.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>