Vem är Tommie

Biografi

Tommie Cau har de senaste 13 åren hjälpt företag attrahera, engagera och utveckla talanger i en alltmer digital och transparent värld. Han har senast varit vVD och marknadschef på omdömestjänsten Careereye, och dessförinnan bl.a. digital strateg på Comprend, landschef på employer branding-företaget Universum och grundare av Sime HR. Idag driver Tommie byrån Cau & Co med fokus på affärsutveckling, kommunikation och digitalisering för HR. Han är medförfattare till boken State of Mind at Work och en uppskattad föreläsare och moderator. Tommie bloggar även aktivt på tommiecau.com.

Besök Tommies Linkedin för en heltäckande profil.

Vill du komma i kontakt? Maila tommie@cau.se eller ring +46702607093..

Tommies professionella rykte

Med briljant skärpa, stort mod och ett påtagligt entreprenörstänkande inspirerar Tommie och ser de möjligheter som inte andra ser.

Tommie Cau armchairFotograf Magdalena Bibik. 

”Tommie har en stark drivkraft, är en sann entreprenörssjäl och levererar alltid snabbt med hög kvalitet. Han är genuint engagerad och kreativ vid affärsutveckling och hans mod, drivkraft och glädje inspirerar alla han möter. Tommie har ett skarpt intellekt, en positiv envishet och brinner för sina idéer. Han får saker att hända och är övertygande i sina kundkontakter – han är en självmotiverande och självstartande idégenerator med en bred och hög kompetens.

Tommie har en kraftfull målmedvetenhet och tro på att saker kan genomföras och han levererar resultat.

Tommie är lyhörd för kundens behov – han är orädd, förtroendeingivande och testar gärna nya idéer och möjligheter. Han har en hög ambitionsnivå, är analytisk och inspirerar genom att verkligen leva som han lär. Genom sitt intresse för medmänniskor inspirerar han och är totalt närvarande i affärsmöten. Han kan vara briljant skärpt och har en förmåga att ”röra om i grytan” och förändra. Allt det Tommie gör känns väl genomtänkt, han har en aptit på livet och vill hela tiden utvecklas. Han inspirerar som talare och öppnar ofta upp för intressanta dialoger.”

Sammanställningen baseras på svar från kollegor och kunder i oktober 2012. Detta har analyserats av Per Frykman och Karin Sandin påDitt Professionella Rykte

Ladda ned Tommies Reputation Resumé här.

Cau & Co

Sedan september 2017 driver jag egna byrån Cau & Co där jag agerar som konsult, rådgivare, affärsutvecklare och interim. I Cau & Co sätter jag också upp och projektledare större projektteam för kunduppdrag. 

Uppdrag inkluderar bland andra:

  • Interim Group Head of Sales & Marketing för talangnätverket Nova
  • Interim Head of Marketing för digitala hälsoföretaget ActiWay
  • Interim Head of Digital för internetkonferensen Sime
  • Rådgivare till Ping Pong AB / Baloo
  • Rådgivare till Sodexo Norden i utvecklingen av Weekli.io
  • Employer branding och rekryteringsprojekt åt bl.a. Volvo Cars Mobility och Sandvik CODE/Allting
  • Analys och HR-program för Sandvik
  • Ett stort antal uppdrag som föreläsare och moderator

Vid förfrågningar vänligen kontakta mig på tommie@cau.se eller +46702607093.

Pressbilder

Tommie Cau porträtt 4 MB

Tommie Cau porträtt 9 MB

Tommie Cau helbild högupplöst 25 MB