Vem är Tommie

Biografi

Tommie Cau är Vice President Marketing & Communications på den digitala omdömestjänsten Careereye. Tommie har jobbat i 10 år med affärsutveckling och rådgivning inom kommunikation och HR och kommer närmast från digitalbyrån Comprend, där han var seniorkonsult och ansvarig för området Talent Communication. Tommie har tidigare bland annat varit varumärkeskonsult, landschef på research- och konsultföretaget Universum och startar Siime HR, en del inom internetkonferensen Sime. Sedan flera år är Tommie även en uppskattad föreläsare och moderator och bloggar aktivt på tommiecau.com.

Besök Tommies profil Linkedin för en heltäckande profil.

Vill du komma i kontakt med Tommie? Maila tommie.cau@careereye.se eller ring 0702607093.

Tommies professionella rykte

Med briljant skärpa, stort mod och ett påtagligt entreprenörstänkande inspirerar Tommie och ser de möjligheter som inte andra ser.

Tommie Cau armchairFotograf Magdalena Bibik. 

”Tommie har en stark drivkraft, är en sann entreprenörssjäl och levererar alltid snabbt med hög kvalitet. Han är genuint engagerad och kreativ vid affärsutveckling och hans mod, drivkraft och glädje inspirerar alla han möter. Tommie har ett skarpt intellekt, en positiv envishet och brinner för sina idéer. Han får saker att hända och är övertygande i sina kundkontakter – han är en självmotiverande och självstartande idégenerator med en bred och hög kompetens.

Tommie har en kraftfull målmedvetenhet och tro på att saker kan genomföras och han levererar resultat.

Tommie är lyhörd för kundens behov – han är orädd, förtroendeingivande och testar gärna nya idéer och möjligheter. Han har en hög ambitionsnivå, är analytisk och inspirerar genom att verkligen leva som han lär. Genom sitt intresse för medmänniskor inspirerar han och är totalt närvarande i affärsmöten. Han kan vara briljant skärpt och har en förmåga att ”röra om i grytan” och förändra. Allt det Tommie gör känns väl genomtänkt, han har en aptit på livet och vill hela tiden utvecklas. Han inspirerar som talare och öppnar ofta upp för intressanta dialoger.”

Sammanställningen baseras på svar från kollegor och kunder i oktober 2012. Detta har analyserats av Per Frykman och Karin Sandin på Ditt Professionella Rykte

Ladda ned Tommies Reputation Resumé här.